Idun Kompetansesenter
Som en av Norges ledende aktører innen bakeribransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste.

Kompetansesenteret
Idun Kompetansesenter er stedet hvor produkter utvikles og kunnskap videreføres. Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid med både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder.
Opplæring og rådgivning
Våre dyktige fagkonsulenter arbeider daglig med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag.
Trenger du gode råd innen faget, bidrar de gjerne med faglig bistand, konsepter, unike oppskrifter og annen rådgivning. Det er også mulighet til å lage skreddersydde programmer for deg som er kunde av Idun Industri. Hvert år utføres baker- og konditor akademiet som er et skreddersydd program for bakere og konditorer med fagbrev.
På Idun finner du et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs– og møterom fasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.
Alle våre kunder er velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og vi skreddersyr gjerne egne arrangementer.
BakeIt
Som kunde har du også tilgang til reseptsystemet BakeIt.
BakeIt er en oppskriftsbank for bakere og konditorer med automatisk deklarasjon med ingrediensliste, utvidet næringsinnhold, grovhet, nøkkelhull og allergener. Dessuten finnes en rekke inspirerende resepter på gjærbakst, kaker og desserter.

Våre fagkonsulenter
Fagkonsulentene på Idun Industri er brennende opptatt av fagene sine og deler med glede sin kompetanse med deg.

Kontakt oss
Julien Sué
Fagkonsulent Konditori
julien.sue@idun.no
Tel: 94 82 88 75
Morten Veiby
Faglig ansvarlig
morten.veiby@idun.no
Tel: 48 08 37 60
Adrien Mazut
Fagkonsulent Bakeri
adrien.mazut@idun.no
Tel: 45 24 27 64
Idun Akademiet
Baker- og konditorakademiet er skreddersydd for bakere og konditorer som ønsker å bidra til videreutdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen faget.
Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av råvarer, hvor inspirasjon vil være viktige elementer.

Bakerakademiet

Tid:
Oktober 2022 – juni 2023
Konditorakademiet

Tid:
November 2022 – juni 2023
Akademiene består av 3 moduler á 2 dager + 1 modul á 3 dager over ett år, hvor siste samling blir en inspirasjonstur. Deltakerne følger hverandre gjennom hele akademiet. Kursdeltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev for å delta.
Pris per akademi: 19 500.-
Alle fire moduler inkluderer bruk av råvarer, profesjonelle kursholdere, support og oppfølging. I tillegg er det inkludert lunsj, middag, reise og opphold for en 3-dagers inspirasjonstur til utlandet i den siste modulen.
Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.
Vil du vite mer?
LES MER OM MODULENE I IDUN AKADEMIET
Sjokoladekurs

Vår egen chocolatier Julien Sué lærer deg de grunnleggende teknikker som skal til for å lykkes med sjokolade.
Hvert kurs avholdes i 2 dager på Idun Kompetansesenter.
Pris per kurs: 3 500.-