Idun Kompetansesenter

Som en av Norges ledende aktører innen bakeribransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste.

Idun Kompetansesenter

Kompetansesenteret

Idun Kompetansesenter er stedet hvor produkter utvikles og kunnskap videreføres. Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid med både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder.

Opplæring og rådgivning

Våre dyktige fagkonsulenter arbeider daglig med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag.

Trenger du gode råd innen faget, bidrar de gjerne med faglig bistand, konsepter, unike oppskrifter og annen rådgivning. Det er også mulighet til å lage skreddersydde programmer for deg som er kunde av Idun Industri. Hvert år utføres baker- og konditor akademiet som er et skreddersydd program for bakere og konditorer med fagbrev.

På Idun finner du et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs– og møterom fasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

Alle våre kunder er velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og vi skreddersyr gjerne egne arrangementer.

BakeIt

Som kunde har du også tilgang til reseptsystemet BakeIt.

BakeIt er en oppskriftsbank for bakere og konditorer med automatisk deklarasjon med ingrediensliste, utvidet næringsinnhold, grovhet, nøkkelhull og allergener. Dessuten finnes en rekke inspirerende resepter på gjærbakst, kaker og desserter.

LES MER OM FORDELENE MED BAKEIT

Idun Industri Kompetansesenter logo.

Våre fagkonsulenter

Fagkonsulentene på Idun Industri er brennende opptatt av fagene sine og deler med glede sin kompetanse med deg.

Fagkonsulenter fra Idun Industri.
Fra venstre: Julien Sué, Morten Veiby og Adrien Mazut

Kontakt oss

Julien Sué

Fagkonsulent Konditori
julien.sue@idun.no
Tel: 94 82 88 75

Morten Veiby
Adrien Mazut

Idun AkademietBaker- og konditorakademiet er skreddersydd for bakere og konditorer som ønsker å bidra til videreutdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen faget.

Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av råvarer, hvor inspirasjon vil være viktige elementer.

Bakerakademiet

Hender knar en deig i Idun Kompetansesenter

Tid: 
Informasjon om datoer kommer. 

Konditorakademiet

Konditor smed en sprøytepose.

Tid: 
Informasjon om datoer kommer. 

Akademiene består av 3 moduler á 2 dager + 1 modul á 3 dager over ett år, hvor siste samling blir en inspirasjonstur. Deltakerne følger hverandre gjennom hele akademiet. Kursdeltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev for å delta.

Alle fire moduler inkluderer bruk av råvarer, profesjonelle kursholdere, support og oppfølging. I tillegg er det inkludert lunsj, middag, reise og opphold for en 3-dagers inspirasjonstur til utlandet i den siste modulen.

Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo er ikke inkludert.

Vil du vite mer?
LES MER OM MODULENE I IDUN AKADEMIET

Sjokoladekurs

Smeltet sjokolade i en bolle.

Vår egen chocolatier Julien Sué lærer deg de grunnleggende teknikker som skal til for å lykkes med sjokolade. Han holder også kurs for viderekommende og et eksklusivt kurs for deg som vil lære å lage en heftig showpiece!

Kursene foregår på Idun Kompetansesenter på Hvam. 

SE KURSOVERSIKTEN

Scroll to Top