Search
Close this search box.

Oppskrifter

Creme brulee laget med Creme brulee pulver.

Créme Brûlée

Med Créme Brûlée pulver kan man raskt og enkelt lage denne populære desserten, men pulveret kan også benyttes til innlegg i øvrige kaker og desserter.

Panettone kake pyntet til jul.

Panettone kake

Med Panettone-miks er det enklere å bake denne fantastiske gode julekaken. Alt du trenger å tilsette miksen er fersk gjær, vann og ønsket tørket frukt. Type tørket frukt kan variere – lag gjerne din egen smaksvariant!

Vegansk appelsinkake i runde former.

Vegansk appelsinkake

Med Credi® Vegan formkakemiks vil en vegansk appelsinkake smake like godt som en helt vanlig kake – du merker ingen forskjell på hverken smak eller konsistens. Kaken er enkel å fremstille; kakemiks blandes med olje og vann.

Italiensk-landbrød

Italiensk landbrød

Italiensk landbrød av bakermester Adrien Mazut er laget med en blanding av hvetemel, durummel, surdeig og en liten mengde som gjær. Vi har laget en løs deig som skal ha lang hevetid, og dette bidrar til unik tekstur og smak.

Borwnies kakestykker på en fjøl.

Vegansk brownie

Med Credi® Formkakemiks kan man enkelt lage smakfulle veganske kaker som denne supergode browien. Fordelen med kakemiksen er at du kan lage mange forskjellige kaker som er veganske uten at det går på kompromiss med smaken.

Julebrød på et svart fat.

Panettonekrans

Panettone er en italiensk klassiker, men hvorfor ikke lage den i andre fasonger? Med IREKS Panetton miks er det enkelt å lage denne italienske klassikeren – man tilsetter kun gjær og vann. Ønsker du andre spennende smakstilsetninger, kan dette enkelt tilsettes deigen mot slutten av eltetiden. I denne oppskriften tilsetter vi sjokolade og appelsin.

Brød bakt med grønn spelt.

Brød med grønn spelt

Brød bakt med IREKS Grønn spelt brødmiks gir en unik lettrøkt smak og aroma. Brødet får en saftig krumme med lang holdbarhet.

Scroll to Top