Go Back
+ servings

Rugbrød med frukt og nøtter

Hele rugbrød med frukt og nøtter.
porsjoner17

Fremgangsmåte

  • Deigtemperatur: 30 °C
    Eltetid: 10 + 6 minutter
    Hviletid: 60 minutter
    Rasketid: 50 - 60 minutter
    Rasketemperatur: 30 °C
    Fuktighet: 75 % RH
    Dampetid: vanlig sek.
    Steketemperatur: 180 °C
    Steketid: 50 min
    Skyves ved 240 °
  • DAG1
    Bland sammen ingrediensene fra dag 1 i 2 minutter og la stå i romtemperatur til dagen etter.
  • DAG 2
    Tilsett resten av ingredienser bortsett fra frukt og nøtter som skal tilsettes 1 minutt mot slutten av elting, og elt deigen i 10 + 6 minutter.
  • Etter 60 minutters hviletid skal deigen veies opp, rulles i sesamfrø og settes direkte i form.
  • Rask brødene i 60 minutter og stek de i 50 minutter.
Skriv ut oppskriften