Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Surdeigsbrød uten gjær
Med Proson Rustic kan du bake smakfulle brød uten gjær, med sprø skorpe og fantastisk krumme på bare noen få timer!
porsjoner
12
Ingredienser
3750
g
REGAL Hvetemel bakeri
1250
g
REGAL Sammalt rug, fin
1000
g
ID havresur 35a
125
g
Salt
50
g
Hjerter-ess
150
g
IREKS Backextrakt
200
g
Proson Rustic
3100
g
Vann
Fremgangsmåte
Deigtemperatur: 28-30 ºC
Eltetid: 8+3 minutter
Hviletid: 120 minutter
Rasketid: 12-18 timer over kjøl eller 90 minutter på rask.
Dampetid: Lite
Skyvetemperatur: 240 ºC
Steketemperatur: 220 ºC
Steketid: 40-45 minutter
Skriv ut oppskriften