Bake-off boller, kaker, desserter og annen søtbakst
Italiensk brød er kjent over hele verden. Kjennetegnene for brødene er luftige og smakfulle brød , ofte laget med god olivenolje.
Dessuten har italienske brød lang hevetid, som gjør at brødene får fyldig smak, blir ekstra luftige og får en god struktur.
Servering på et blunk med bake-off og fryste varer
Med fryste kaker og desserter er det enkelt å servere gode opplevelser på kort tid.
Hvetebakst
Duften av nystekt hvetebakst er noe av det beste som finnes. Hvetebakst er en sikker vinner og slår alltid an hos store og små.
Velg mellom frosne produkter som kun skal tines inn en servering eller bake-off som skal stekes først.
Tin & Servér-produktene er ferdig bakte produkter som kun skal tines og serveres. Enklere blir det ikke.
Bake-off produktene skal tines 12 timer på kjøl eller 3 timer tildekket i romtemperatur. Deretter raskes de i heveskap med fuktighet i ca. 40-50 minutter ved 37 ºC eller ca. 3 timer tildekket i romtemperatur. Stekes ved 180 °C.
Vil du vite mer?
Les mer om våre bake-off brød
- Skillingsboller
- Boller med sjokolade
- Skolebrød
- Brioche kaker
Kaker og desserter
Denne kategorien består av lekre kaker, små fristelser og søte desserter som kan serveres til enhver anledning.
Produktene er laget med ingredienser av høyeste kvalitet.
- Kaker & porsjonskaker
- Desserter & porsjonsdesserter
Kakebunner
- Kakebunner
- Sjokoladekakebunner
- Mandelbunner