Search
Close this search box.

Idun Kompetansesenter​

Som en av Norges ledende aktører innen bakeribransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste.
Idun Kompetansesenter

Kompetansesenteret

Idun Kompetansesenter er stedet hvor produkter utvikles og kunnskap videreføres. Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid med både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder.

Opplæring og rådgivning​

Våre dyktige fagkonsulenter arbeider daglig med produktutvikling, testbaking og kundespesifikke oppdrag.

Trenger du gode råd innen faget, bidrar de gjerne med faglig bistand, konsepter, unike oppskrifter og annen rådgivning. Det er også mulighet til å lage skreddersydde programmer for deg som er kunde av Idun Industri. Hvert år utføres baker- og konditor akademiet som er et skreddersydd program for bakere og konditorer med fagbrev.

På Idun finner du et topp og moderne konditori og bakeri med alle fasiliteter og utstyr. I tilknytning til dette, har vi også fleksible og praktiske kurs– og møterom fasiliteter som kan tilpasses opptil 100 deltakere.

Alle våre kunder er velkommen til å ta i bruk våre fasiliteter og vi skreddersyr gjerne egne arrangementer.

Bake-it

Som kunde har du også tilgang til reseptsystemet BakeIt.

BakeIt er en oppskriftsbank for bakere og konditorer med automatisk deklarasjon med ingrediensliste, utvidet næringsinnhold, grovhet, nøkkelhull og allergener. Dessuten finnes en rekke inspirerende resepter på gjærbakst, kaker og desserter.

Våre fagkonsulenter

Fagkonsulentene på Idun Industri er brennende opptatt av fagene sine og deler med glede sin kompetanse med deg.
Fagpersonell fra Idun Kompetansesenter

Morten Veiby

Faglig ansvarlig

Julien Sué

Fagkonsulent konditori

Adrien Mazut​

Fagkonsulent bakeri

Sjokoladekurs

Vår egen chocolatier Julien Sué lærer deg de grunnleggende teknikker som skal til for å lykkes med sjokolade. Han holder også kurs for viderekommende og et eksklusivt kurs for deg som vil lære å lage en heftig showpiece!

Kursene foregår på Idun Kompetansesenter på Hvam. 

Smeltet sjokolade i en bolle.
Scroll to Top