Brookies
Brookies, en deilig miks av av brownie og cookies! Når du ikke klarer å velge mellom en seig brownie og en myk cookie, hvorfor ikke ta begge? Brookies kombinerer det beste fra to verdener i én uimotståelig munnfull.

Ingredienser
- 1000 g Credi Brownie helmix U.S, sekk 12,5 kg Art.nr.: 12200
- 190 g Vann (1)
- 115 g Olje
- 1000 g AmericanCookies, sekk 15 kg Art.nr.: 12530
- 350 g Smør
- 700 g IRCA Sjokoladekrem bakefast Nocciola 25 % hasselnøtt, spann 5 kg Art.nr.: 15246 │ EPD: 6588818
- 50 g Dekorsukker, sekk 10 kg Art.nr.: 41126 │ EPD: 5370770
Fremgangsmåte
- Start med å blandesammen Credi Brownie helmiks med vann (1) og olje i en mikser med grind. Blandi ca. 5 minutter. Ha røren i en sprøytepose og fordel 50 g røre i hver form (enten silikon eller metallring på ca. 7 cm i diameter)
- Ha deretter IRCA sjokoladekrem i en sprøytepose og sprøyt ut ca. 20 g over brownie-røren.
- Bland sammen American cookie-miks, romtemperert smør og vann (2) i en mikser med eltekrok og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper. Rull deretter 30 g cookie-deig til en liten kule, og press den flat. Legg forsiktig denne flate deigen over brownie-røren og IRCA kremen og press deigen ut til kantene av formen.
- Stek cookien på190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.