Tartelettes No1 – premium mørdeigsformer for profesjonelle

Tartelettes No1 er premium mørdeigsformer produsert i Sveits. Klare til bruk for for profesjonelle i bakeri og HoReCa som ønsker effektiv produksjon med håndverkskvalitet.

Tartelettes No1 – sveitsiske mørdeigsformer fra Bako

Sveitsisk kvalitet

Nært vårt hjemmemarked og gode kvalitetsråvarer.

14 mnd. holdbarhet

Reduserer svinn. Forutsigbar produksjon.

Fri for egg

Færre allergener å ta hensyn til. Smørsmaken kommer bedre fram.

Bake- og frysestabile

Klar for produksjon og servering når du er det.

Pistasjtateletter som fylles
øte og salte tartelettes fra Bako – Tartelettes No1 brukt til dessert og catering

Glem tidskrevende mørdeigsbaking

Hvilke fordeler har ferdige mørdeigsformer?

Med Tartelettes No1 får profesjonelle bakere, konditorer og kokker sveitsisk håndverkskvalitet uten tidkrevende produksjon. Formene er klare til å fylle, bake og servere på minutter, og gir et profesjonelt resultat hver gang.

Premium smak. Mindre svinn. Maks fleksibilitet.

Tartelettes No1 produseres i Sveits, tett på vårt hjemmemarked, og er utviklet spesielt for det profesjonelle segmentet i bakeri-, konditori- og serveringsbransjen. Formene er belagt med 100 % kakaosmør, også på kantene, noe som er avgjørende for å bevare sprøheten over tid.

Den tynne kanten gir mer oppmerksomhet til fyllet og er  ideelt for alt fra buffet og catering til dessertdisk og kakebord. Smaken er nøytral og ren uten ekstra krydder, slik at fyllet får skinne.

Formene tåler frysing og holder seg sprø lenge, noe som gjør dem ideelle for alt fra dessertbuffet til småretter og eventservering.

Kombiner med fyll fra Idun og pynt fra vårt sortiment for et komplett resultat.

Enklere for hele serveringsbransjen

Tartelettes No1 passer like godt i bakeriet som på kjøkkenet: fra småretter og buffet til lekre konditordesserter.

For bakeri & konditori

Klare til bruk og alltid sprø. Spar tid i produksjonen og få et jevnt, profesjonelt resultat hver gang.

Tartelettes No1 brukt til dessertbuffet og småretter i hotell og catering

For HoReCa

Elegant og effektiv servering. Søte og salte tarteletter klare på minutter. Perfekt for buffet, dessert eller småretter med høy presentasjonsverdi.

Søtt eller salt?

Tartelettes No1 fungerer like godt med søte fyll som mousse, vaniljekrem og frukt eller salte varianter som quiche, laks og grønnsaker. Vi har fått hjelp av Iduns Konditor, Julien Sue som viser hvordan du kan lage alt fra vaniljekrem med friske bær til sjokoladeganache og karamell. Salgsrepresentant og kokk Trond Lie, deler smakfulle oppskrifter på salte varianter: fra laksetartar til ovnsbakte tomater og quiche.

Frisk bringebærterte med pistasj og vanilje

Tartelettes fylt med Idun Vaniljekrem ferdig PF blandet med Pistasj pasta, toppet med ferske bringebær og Miruar nøytral glasur, blandet med litt bringebærpuré.

Fyldige brownietartelettes

Sjokoaldetartelttes fylt og stekt med brownie, toppet med melkesjokolade og kaffeganache, pisket kaffekrem, og Sjokoladepynt Elegant blonde.

Laksetartar med mango og avokado

En smakfull og fargerik rett som kombinerer norsk laks, mango og kremet avokado.

tartelettes-no1-dessert-og-snack.jpg

Ovnsbakte små tomater med hvitløk og urter

En delikat og fargerik smårett som passer like godt til buffet, tapas eller catering.

Eva Harlem, produktsjef i Bako, presenterer Tartelettes No1

Vi har jobbet tett med fagavdelingen hos Idun og vårt salgsapparat for å utvikle konseptet, og responsen har vært så god at vi ser for oss at tartelettene blir et stadig vanligere innslag i det norske markedet fremover. Det jeg er aller mest stolt av, er at vi kan tilby et produkt som både er av topp kvalitet og samtidig forenkler en travel hverdag for kundene våre.

Eva Harlem

Produktsjef, Bako

Ofte stilte spørsmål

Tartelettes No1 er ferdige, eggefrie mørdeigsformer laget i Sveits med 100 % smør. De brukes av profesjonelle bakere og kokker som ønsker rask produksjon med jevn kvalitet.

Tartelettes No1 holder seg sprø i opptil 14 måneder når de oppbevares tørt og kjølig.

Ja – bruk frysestabile fyll og tin i kjøleskap for å bevare sprøheten.

 

Dessertserien har en nøytral, svakt søtlig smak, mens snack er lett saltet, perfekt til mer salte retter. 

 

Kakaosmør beskytter mot fukt og bevarer sprøheten etter fylling. Kakaosmør er også lite synlig i selve tarteletten som lar mørdeigsformen se delikat ut. 

Sveitsisk kvalitet betyr presisjon, stabilitet og ekte råvarer. Våre tarteletter er laget i Sveits med 100% sveitsisk smør. 

Ja. Tartelettes No1 passer like godt i bakeriet som på kjøkkenet.
For bakerier og konditorier gir de raskere produksjon, jevn kvalitet og et profesjonelt resultat uten tidkrevende mørdeigsbaking.
For hotell, kantine og catering gir de elegante og effektive serveringsløsninger,  klare til bruk med både søte og salte fyll.
Formene tåler frysing og holder seg sprø lenge, noe som gjør dem ideelle for alt fra dessertbuffet til småretter og eventservering.

Søte og salte varianter i 38–103 mm (10 varianter inkl. Choco)

Med ferdige tarteletter fra Bako får du premium mørdeigsformer klare til bruk. Mørdeigformene er utviklet for profesjonelle som vil spare tid uten å gå på kompromiss med kvalitet.
Tartelettes No1 produseres i Sveits med 100 % smør og kakaosmørcoating som gir langvarig sprøhet og stabilitet.
Formene er eggefrie, fryse- og bakestabile og har hele 14 måneders holdbarhet, noe som reduserer svinn og gir forutsigbar produksjon.

Perfekt for bakeri, konditori og HoReCa som ønsker effektiv produksjon, elegant presentasjon og et pålitelig premiumprodukt.

Vil du teste Tartelettes No1? Kontakt din nærmeste Bako-selger eller vår kundeservice for produktprøve eller mer informasjon

Scroll to Top