Search
Close this search box.
Våre markedsområder

Idun Storhusholdning

Idun Industri er en totalleverandør av konditori og bakeingredienser, bake-off, emballasje, tilbehør til iskrem og kakepynt til storhusholdningsmarkedet.

Ingredienser for storhusholdningsmarkedet​

Storhusholdningsmarkedet i Norge er stort og styrt av mange forskjellige grossister over hele landet. Idun Industri er leverandør til grossistene og arbeider til enhver tid med å utvikle markedsposisjonen gjennom konkurransedyktige produkter og høy faglig kompetanse.

Porteføljen fra Idun som distribueres til storhusholdningsmarkedet er stort; bakeri- og konditoriingredienser, fryste bakervarer, emballasje og tilbehør til iskrem.

Gjennom et tett samarbeid med de ulike innkjøpskjedene, distribueres varene via landets største grossister innen markedet.

Logo Kokkelandslaget.

Idun Industri er en stolt sponsor til Norske kokkers landsforening (NKL) og kokkelandslagene.

Videreføring av kunnskap til bransjen​

Som en av Norges ledende aktører innen bakeribransjen har Idun Industri et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste.

Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer, og er kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser.

Gjennom Idun Kompetansesenter er det mulig å lage skreddersydde programmer. Enten du har praktiske utfordringer eller søker ny kompetanse, har Idun Industri mulighet til å legge til rette for opplæring gjennom egne fagkonsulenter. Som kunde har du tilgang til oppskriftssystemet Bakeit hvor det finnes en rekke inspirerende oppskrifter på gjærbakst, kaker og desserter. Idun tilbyr også faglig bistand og annen rådgivning.

Våre samarbeidspartnere innen storhusholdning

Scroll to Top