Search
Close this search box.

Lansering av plantebasert Naturli’ 150 ml iskrem

Bako Naturli iskrem
Bako har tatt over deler av Naturli'-merkevaren for Convenience-markedet og lansert Naturli' iskrem i porsjonsbeger på 150 ml med skje. Iskremen har blitt svært godt tatt imot og kommer i fire smakfulle varianter.
Naturli plantebasert iskrem

De fire variantene

Salt Karamell og Mandler:
Kremet iskrem med smak av salt karamell og ristede mandelbiter

Panda Lakris:
Silkemyk lakrisis med myke biter av Panda lakris

Solbær og Sjokoladeflak: Nydelig solbæris blandet med solbærsaus og sjokoladeflak

Bringebær og sjokoladeflak:
Bringebæris med hele 19% bringebær og lekre biter av lys sjokolade

Voksende etterspørsel

Markedet for plantebasert is vokser stadig, og iskremen har blitt svært godt mottatt av forbrukerne. Naturli’ er kjent for sine 100% plantebaserte produkter og har lang erfaring med dette området. De satser stort på å utvide sitt utvalg av plantebaserte iskremer for å møte den økende etterspørselen. I tillegg øker etterspørselen for den plantebaserte isen fra internasjonale markeder.

Ifølge Henrik Lund, CEO i Naturli’ Danmark, er mange positivt overrasket over smaken på den plantebaserte iskremen. “Smaker like godt som tradisjonell iskrem, og enkelte mener den smaker bedre! Så valget blir enkelt for forbrukere når de skal velge et bedre alternativ.”

Bringebær Naturli iskrem
Lakris Naturli iskrem

Klimavennlig alternativ

Naturli’ iskremen er basert på plantebaserte melkeerstatninger som havre, mandel, kokos eller ris. Iskremen er lokalprodusert i Thy i Danmark med et sterkt fokus på bærekraftig produksjon. Sammenlignet med vanlig meieris, er Naturli’ iskremen 4-5 ganger mer klimavennlig. Dette er svært positivt, da matproduksjonen utgjør hele 25% av de menneskeskapte CO2-utslippene globalt. Ved å velge den plantebaserte iskremen fra Naturli’ tar forbrukerne derfor et bedre valg for klima og miljø.

Ikke bare er produktene 100% plantebasert, noen av variantene er også glutenfrie for å tilby like god is til de som etterspør glutenfrie produkter.

Kan spises rett fra fryseren

Iskremen har en myk og kremet konsistens og kan spises rett fra fryseren. Iskremene har også nydelige og varierte smaker takket være de rause mengdene av bær, sjokolade og andre smakstilsetninger. Solbærvarianten inneholder for eksempel en nydelig solbærsaus iblandet sjokoladeflak, mens bringebæriskremen har hele 19% bringebær og lekre biter av lys sjokolade.

Solbær og sjokoladeflak Naturli iskrem
Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top