My Bakery
Nyheter!
My Bakery følger med på trender i inn- og utland og har stor glede av å presentere nyheter basert på etterspørsel i markedet.
My Bakery følger med på trender i inn- og utland og har stor glede av å presentere nyheter basert på etterspørsel i markedet.
Smakfull kremkake med to lag saftig sukkerbrød, vaniljekrem og friskt jordbærsyltetøy.
Denne marsipankaken er en klassisk svensk prinsessetårta. En krem- og marsipandrøm med vaniljekrem og bringebærsyltetøy på saftig kakebunn.
En himmelsk god porsjonsdessert som består av en frisk bringebærcoulis og sjokolademoussé laget med fersk melk og fløte fra den svenske bonden. Størrelsen og den fleksible emballasjen gjær desserten enkel å servere.
Varmes opp i stekeovn ved 180-200 grader i 5-8 minutter
Håndlagde fløteboller på en tynn sprø kjeksbunn med et perfekt kremet marengskum fra danske Spangsberg Chocolade
Alle elsker sjokoladekake!
Med de saftige sjokoladekakebunnne fra My Bakery er det enkelt å lage de beste sjokoladekakene.
Bunnene skal kun tines innen tilberedning. Du velger selv hvilken type krem som skal brukes på kaken og pynter den etter eget ønske.
Ekstra store og gode sandwhichbrød klar til bruk.
Med godt brød som utgangspunkt kan du lage de mest smakfulle sandwicher, blingser og matpakker. Brødene har dessuten en god holdbarhet etter tining.
Velg mellom 52 % grovt eller fint brød.
© 2025 Orkla. All rights reserved