Nyheter!
My Bakery følger med på trender i inn- og utland og har stor glede av å presentere nyheter basert på etterspørsel i markedet.
Bløtkake med jordbær
Bløtkake med jordbær
Smakfull kremkake med to lag saftig sukkerbrød, vaniljekrem og friskt jordbærsyltetøy.
Marsipankake
Marsipankake
Denne marsipankaken er en klassisk svensk prinsessetårta. En krem- og marsipandrøm med vaniljekrem og bringebærsyltetøy på saftig kakebunn.
Bringebær- og sjokolademoussé
Bringebær- og sjokolademoussé
En himmelsk god porsjonsdessert som består av en frisk bringebærcoulis og sjokolademoussé laget med fersk melk og fløte fra den svenske bonden. Størrelsen og den fleksible emballasjen gjær desserten enkel å servere.
Børek med spinat og ost
Ferdig stekt
Børek m/ spinat og ost
Varmes opp i stekeovn ved 180-200 grader i 5-8 minutter
Uimotståelige vannbakkels
VANNBAKKELS Latte macchiato
VANNBAKKELS Salt karamell
Fløteboller med nye spennende smaker
Håndlagde fløteboller på en tynn sprø kjeksbunn med et perfekt kremet marengskum fra danske Spangsberg Chocolade
Hvilken smak blir din favoritt?
- Rom
- Kokos
- Lakris og bringebær
- Bringebær
- Klassisk
Sjokoladekakebunner
Alle elsker sjokoladekake!
Med de saftige sjokoladekakebunnne fra My Bakery er det enkelt å lage de beste sjokoladekakene.
Bunnene skal kun tines innen tilberedning. Du velger selv hvilken type krem som skal brukes på kaken og pynter den etter eget ønske.
XL Sandwichbrød
Ekstra store og gode sandwhichbrød klar til bruk.
Med godt brød som utgangspunkt kan du lage de mest smakfulle sandwicher, blingser og matpakker. Brødene har dessuten en god holdbarhet etter tining.
Velg mellom 52 % grovt eller fint brød.