Search
Close this search box.

Mattrygghet og kvalitetssikring

Mattrygghet er like viktig for oss som for deg og vi stiller høye krav til hvor råvarene vi benytter dyrkes, produseres og transporteres.
Som en del av Orkla-konsernet har Idun Industri AS implementert Orkla Food Safety Standard som inneholder alle kravene i den internasjonalt anerkjente standarden for trygg mat, BRC.

Kvalitet skal merkes gjennom mattrygghet

Gjennom vårt arbeid med mattrygghet og kvalitetssikring, sikrer vi at det er trygt å handle ingredienser og ferdige produkter hos oss.

Vi sikrer også at alle råvarer, såvel som ferdige produkter, er helt frie for GMO – genmodifiserte organismer. Dessuten er allergenhåndtering en styrende grunnforutsetning, og Orkla Allergen Management Guidelines gir rammene for vår håndtering av allergener.

Vi stiller meget høye krav til våre leverandører som er nøye valgt og kontrollert av oss gjennom kvalitetsrevisjoner i samsvar med Orklas retningslinjer.

En av styrkene våre er at vi alltid etterspør analysesertifikater for såkalte risikoprodukter. I tillegg har vi egen kvalitetskontroll når produkter ankommer våre lagre, for eksempel av varer som nøtter, frø og tørket frukt.

Tilbakemeldinger fra kunder står sentralt i vårt forbedringsarbeid for mattrygghet og produktkvalitet.

BRC sertifiseringer hos Idun Norge

Våre produksjonsanlegg i Norge er i tillegg sertifiserte etter BRC-standarden, der egen produksjon, samt ingredienser som er til bakeribransjen og annen næringsmiddelbransje er omfattet i sertifiseringsomfanget.

Andre sertifiseringer

Vår fabrikk i Rakkestad er sertifisert for å kunne produsere i henhold til UTZ Rainforest alliance. Både Idun Industri på Hvam og Arne B. Corneliussen er Debio-sertifisert.

Våre sertifiseringer:

Idun Industri, Hvam

BRC Sertifikat

Se BRC Sertifikat

Idun Industri, Rakkestad

BRC Sertifikat

Se BRC Sertifikat

Idun Industri, Hvam

DEBIO sertifikat

Se Debio sertifikat

Arne B. Corneliussen

BRC Sertifikat

Se BRC Sertifikat

Arne B. Corneliussen

DEBIO Sertifikat

Se BRC Sertifikat
Scroll to Top