Baguetter med kastanjemel
Smakfulle og rustikke baguetter med kastanjemel som gir en unik smak og en litt søtlig smak.
![Bgauetter med kastanjemel.](https://www.idun-industri.no/wp-content/uploads/sites/67/2021/01/Baguetter-med-kastanjemel-1024x640.jpg)
Ingredienser
POLISH:
- 1000 g REGAL Hvetemel bakeri
- 1000 g Vann
- 10 g Fersk gjær original
VIDERE:
- 4000 g REGAL Hvetemel bakeri
- 5000 g IREKS Kastanje
- 2010 g Polish
- 300 g Ireks Ciaplus
- 200 g Salt
- 250 g Fersk gjær original
- 4950 g Vann
Fremgangsmåte
- Deigtemperatur: 24-26 ºC Eltetid: 4+6 minutter Hviletid: 10 minutter Deigvekt: 150 - 350 gram Liggetid: 10 minutter Oppslag: baguette Rasketid: ca. 60 minutter Skyvetemperatur: 235 ºC Steketemperatur: 220 ºC med normal steam Steketid: ca. 18-25 minutter – avhengig av deigvekt Skyves ved: 240 ºC