Brioche Cube

Bricohe Cube er et fryd for øyet med sin rette fasong og en opplevelse for ganen. Baksten kan dekoreres medsmakfulle kremer fra CocoCream-serien: Melkesjokolade, hvit sjokolade, melkesjokolade med hasselnøtter, hvitsjokolade med hasselnøtter, mørk sjokolade og toffeè karamell. Ferdig stekt bakst kan fylles med en av de smakfullekremene etter steking.
Brioche Cube
porsjoner0

Ingredienser

Brioche deig

  • 1300 g Hvetemel
  • 125 g Butter Pastry 40 %
  • 100 g Sukker
  • 50 g IDUN Fersk gjær for søte deiger
  • 400 g H-melk
  • 450 g Heleggmasse
  • 12 g Salt

Til kjevling

  • 750 g Butter Pastry 40 %

Fremgangsmåte

  • Start med å lage brioche deig av ingrediensene. La deretter seige heveinnen du slår luften ut og setter deigen på kjøl over natten.
  • Tilsett den kalde brioche deigen Butter Pastry og kjevle den ned til 8 mm.Fold deigen slik at den får 3 lag. Dette kan du gjenta ytterligere 2 gangertil. Deigen trenger kanskje å hvile litt mellom kjevlingen hvis den er stri åarbeide med.
  • Kjevl deigen ned til ca. 4 - 6 mm og kutt deigen i remser. Remsene børvære omtrent halvparten av høyden på ringstørrelse som skal benyttes. Rullremsene til runde snegler og legg i ringer av metall på en perforertsilikonmatte. Legg en i tillegg en silikonmatte på toppen av ringene tilslutt, slik at bakverket holder en jevn og flat form under steking. Settdeigemnene til heving innen steking.
  • Etter heving stekes de ved 180° C i ca. 30 minutter med et stekebrett påtoppen av den perforerte silikonmatten for å holde bakverket nede.
  • Avkjøl bakverket etter steking og dekorer med en smakfull krem i ChocoCream-serien og sjokoladepynt på toppen.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top