Search
Close this search box.

Brioche Cube

Bricohe Cube er et fryd for øyet med sin rette fasong og en opplevelse for ganen. Baksten kan dekoreres medsmakfulle kremer fra CocoCream-serien: Melkesjokolade, hvit sjokolade, melkesjokolade med hasselnøtter, hvitsjokolade med hasselnøtter, mørk sjokolade og toffeè karamell. Ferdig stekt bakst kan fylles med en av de smakfullekremene etter steking.
Brioche Cube

Ingredienser

Brioche deig

  • 1300 g Hvetemel
  • 125 g Butter Pastry 40 %
  • 100 g Sukker
  • 50 g IDUN Fersk gjær for søte deiger
  • 400 g H-melk
  • 450 g Heleggmasse
  • 12 g Salt

Til kjevling

  • 750 g Butter Pastry 40 %

Fremgangsmåte

  • Start med å lage brioche deig av ingrediensene. La deretter seige heveinnen du slår luften ut og setter deigen på kjøl over natten.
  • Tilsett den kalde brioche deigen Butter Pastry og kjevle den ned til 8 mm.Fold deigen slik at den får 3 lag. Dette kan du gjenta ytterligere 2 gangertil. Deigen trenger kanskje å hvile litt mellom kjevlingen hvis den er stri åarbeide med.
  • Kjevl deigen ned til ca. 4 - 6 mm og kutt deigen i remser. Remsene børvære omtrent halvparten av høyden på ringstørrelse som skal benyttes. Rullremsene til runde snegler og legg i ringer av metall på en perforertsilikonmatte. Legg en i tillegg en silikonmatte på toppen av ringene tilslutt, slik at bakverket holder en jevn og flat form under steking. Settdeigemnene til heving innen steking.
  • Etter heving stekes de ved 180° C i ca. 30 minutter med et stekebrett påtoppen av den perforerte silikonmatten for å holde bakverket nede.
  • Avkjøl bakverket etter steking og dekorer med en smakfull krem i ChocoCream-serien og sjokoladepynt på toppen.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top