Brune pinner
Brune pinner er gode og sprø småkaker som ofte bakes opp mot jul. Denne oppskriften er vår aller beste på brune pinner og den vil vi dele med deg!
porsjoner753
Ingredienser
- 1100 g Fryste eggeplommer m/sukker
- 4000 g Sukker
- 300 g IDUN Sirup, mørk
- 120 g Kanel
- 120 g IDUN Natron
- 40 g Salt
- 150 g IDUN Vaniljesukker
- 6000 g REGAL Hvetemel bakeri
- 2000 g Dekorsukker
- 3000 g Butter Pastry 40 %
- 2000 g Hasselnøtter hele /skall
Fremgangsmåte
- Bland sammen ingrediensene og plasser deigen på kjøl over natten.
- Vei opp 250 gram deig og rull den til en lang "pølse", og klem den flat. Pensle deretter med egg og dekorer med ønsket topping, for eksempel perlesukker, hasselnøtter eller hakkede mandler.
- Stek "pølsene" ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Del deretter "pølsen" opp i ønsket størrelse mens den er varm.