Ciabatta
Gode og luftige ciabatta bakt med surdeig!
porsjoner150
Ingredienser
- 2630 g REGAL Hvetemel bakeri
- 380 g ID Rugsur 20a
- 1900 g Vann
- 2450 g REGAL Hvetemel bakeri
- 76 g IDUN Fersk gjær original blå
- 1800 g Vann
- 400 g Vann
- 94 g Salt
Fremgangsmåte
- Deigen støttes 2 ganger under hviletiden. Strø godt med durummel på bakebordet. Tøm deigen over på bakebordet og press den forsiktig utover i ønsket tykkelse. Kutt deretter opp i ønsket størrelse .
- Deigtemperatur: 24-25 °C
Eltetid: 2+2 og 6+6 minutter (avhengig av maskin)
Hviletid: 120 minutter
Skyves ved: 240 °C
Rasketid: På kjøl over natten
Dampetid: Lite sek.
Steketemperatur: 220 °C
Steketid: 35 minutter