Éclairs med sjokoladekrem
porsjoner35
Ingredienser
Craqeulin
- 460 g Brunt soft sukker
- 460 g REGAL Hvetemel standard
- 460 g Butter Pastry 40 %
- 10 g Salt
Petit Choux røre
- 500 g Petit Choux miks
- 750 g Vann
Sjokolade- og vaniljekrem
- 100 g IDUN Sempett kaldrørt vaniljekrem
- 300 g Vann
- 200 g Fløte
- 120 g BELCOLADE Covertyre 57.5 % mørk
Icing med sjokolade
Fremgangsmåte
- Start med å lage craquelin ved å blande ingrediensene sammen og avkjøl deigen på kjøl.
Kjevle deigen ned til 2 mm. - Lag petit choux miks ved å blande miksen med vann i 6 minutter på middels hastighet.
Sprøyt ut i ønsket størrelse, legg en skive med craqeulin på toppen og stek de ved 190 °C i 15 minutter og la de avkjøle seg. - Visp sammen Sempett med vann i 5 minutter og bland inn smeltet sjokolade.
Pisk fløten til krem og bland den inn sammen med kremen. - Bland icing med kakaopulveret og varm den opp til ca. 45 °C.
- Fyll kakene med sjokoladekremen, ha på sjokoladeicing på toppen og pynt de etter eget ønske.