Flerkornbrød med superbase
Idun Superbase ble lansert for 20 år siden og har siden den gang vært en favoritt hos våre kunder. Idun Superbase er en miks med en balansert sammensetning av fire steinmalte kornsorter, tørket surdeig og potetgranulat som gir en fantastisk saftighet. Brødet er 35 % grovt på Brødskalaen.

porsjoner0
Ingredienser
- 2400 g REGAL Hvetemel bakeri
- 1600 g IDUN Superbase
- 800 g IDUN Frøblanding
- 250 g IDUN Syrnet bakemelk
- 80 g IDUN Fersk gjær original blå
- 2800 g Vann
Fremgangsmåte
- Deigtemperatur: 25 °C
Eltetid: 8+4 minutter
Hviletid: 40 minutter
Rasketid: 1 time eller kaldheving, eller over kjøl 12 -18 timer
Steketemperatur: 220 °C
Steketid: 35 minutter
Annet: Kjøres rett i form fra deigdeler og dyppes i solsikkekjerner og gresskarkjerner