Grovbrød uten gjær
Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.

Ingredienser
- 4950 g REGAL Sammalt rug mellomgrov
- 200 g REGAL Kruskakli
- 1300 g IDUN Bakekorn
- 825 g REGAL Sammalt rug fin
- 200 g IDUN Grovt & fint
- 170 g Salt
- 310 g Proson Rustic
- 5000 g Vann
Fremgangsmåte
- ARBEIDSBESKRIVELSE: Deigtemperatur: 28-30 °C
Eltetid: 8+3 minutter
Hviletid: 30 minutter
Rasketid: 90 minutter
Dampetid: Normal
Steketemperatur: 190 °C
Skyves ved: 235 °C
Steketid: 38 minutter Dekor: Sammalt rug mellomgrov