Jordbærmakroner
Saftige jordbær kombinert med en luftig og søt makronbunn.
Ingredienser
Pisket ganache
- 100 g IDUN Glukosesirup
- 650 g Lubeca hvit 33%
- 900 g TINE Kremfløte
Makroner
- 1000 g Makronmiks
- 200 g vann
Fremgangsmåte
Dag 1
- Ganache: Kok opp fløte med glukose.
- Hell over sjokolade og bruk stavmikser.
- Bland like mye basic som fløte med stavmikser og sett på kjøl til dagen etter.
- Tilsett pastasmak og pisk til myk konsistens.
Dag 2:
- Makroner: Vannet må være ca. 60 grader. Makronmiks og vann kjøres sammen i piskemaskin med grind på middels hastighet i ca. 4 minutter.
- Erstatt litt av vannet med rød konditorfarge.
- Stekes på 140 grader i ca 16 minutter
- Avkjøles.
Montering
- Sprøyt krem midt på makronen.
- Kutt og sett jordbær rundt kremen.
- Sett på en makron på toppen og pynt etter eget ønske.