Search
Close this search box.

Jordbærmakroner

Saftige jordbær kombinert med en luftig og søt makronbunn.
Jordbærmakroner

Ingredienser

Pisket ganache

Makroner

Fremgangsmåte

Dag 1

  • Ganache: Kok opp fløte med glukose.
  • Hell over sjokolade og bruk stavmikser.
  • Bland like mye basic som fløte med stavmikser og sett på kjøl til dagen etter.
  • Tilsett pastasmak og pisk til myk konsistens.

Dag 2:

  • Makroner: Vannet må være ca. 60 grader. Makronmiks og vann kjøres sammen i piskemaskin med grind på middels hastighet i ca. 4 minutter.
  • Erstatt litt av vannet med rød konditorfarge.
  • Stekes på 140 grader i ca 16 minutter
  • Avkjøles.

Montering

  • Sprøyt krem midt på makronen.
  • Kutt og sett jordbær rundt kremen.
  • Sett på en makron på toppen og pynt etter eget ønske.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top