Jordbærmakroner

Deilige og smaksrike jordbærmakroner med sjokoladeganache og friske jordbær
Jordbærmakroner

Ingredienser

Pisket sjokoladeganache

  • 450 g TINE Kremfløte
  • 100 g IDUN Glukosesirup
  • 650 g LUBECA Couverture Hvit 33%
  • 900 g TINE Kremfløte

Makroner

Pynt

  • Friske jordbær

Fremgangsmåte

Dag 1: Sjokoladeganache

  • Kok opp fløte med glukosen. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til sjokoladen er smeltet.
  • Fortsett å stavmikse 900gr sjokolade ganache med 900 gr fløte (tilsett pastasmak om ønskelig) og la det stå på kjøl overnatt.

Dag 2

  • Dagen etter, pisk til myk konsistens med visp, og ganache er klar til bruk. 
  • Makronmiks og vann kjøres sammen i piskemaskin med grind på middels hastighet, ca. 4 minutter. Vannet må være ca. 60 grader.
  • Ønskes det farge erstattes litt av vannet med konditorfarge.
  • Stekes på 140 grader i ca 16 min. La makronene avkjøles før montering.

Montering

  • Sprøyt litt krem på makronene. Kutt og sett jordbær rundt kremen, og legg en makron på toppen. Pynt etter ditt ønske.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top
Scroll to Top