Jordbærmakroner
Deilige og smaksrike jordbærmakroner med sjokoladeganache og friske jordbær

Ingredienser
Pisket sjokoladeganache
- 450 g TINE Kremfløte
- 100 g IDUN Glukosesirup
- 650 g LUBECA Couverture Hvit 33%
- 900 g TINE Kremfløte
Makroner
- 1000 g Makronmiks
- 200 g Vann
- 10 g Farge
Pynt
- Friske jordbær
Fremgangsmåte
Dag 1: Sjokoladeganache
- Kok opp fløte med glukosen. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til sjokoladen er smeltet.
- Fortsett å stavmikse 900gr sjokolade ganache med 900 gr fløte (tilsett pastasmak om ønskelig) og la det stå på kjøl overnatt.
Dag 2
- Dagen etter, pisk til myk konsistens med visp, og ganache er klar til bruk.
- Makronmiks og vann kjøres sammen i piskemaskin med grind på middels hastighet, ca. 4 minutter. Vannet må være ca. 60 grader.
- Ønskes det farge erstattes litt av vannet med konditorfarge.
- Stekes på 140 grader i ca 16 min. La makronene avkjøles før montering.
Montering
- Sprøyt litt krem på makronene. Kutt og sett jordbær rundt kremen, og legg en makron på toppen. Pynt etter ditt ønske.