Julekrans
Ingredienser
- 6 600 g Regal Hvetemel bakeri
- 1 200 g Sukker
- 75 g Salt
- 60 g Grov kardemomme
- 1 000 g IDUN Bakemargarin luxus PF
- 300 g IDUN Syrnet bakemelk
- 75 g IDUN Fersk hvetebakst
- 75 g IDUN Fersk hvetebakst
- 450 g IDUN Fersk gjær for søte deiger
- 3 150 g Vann
- 400 g Rosiner (US) Idun
- 400 g Sukat av revet sitronskall
- 400 g Tranebær hakket
- 3 000 g ODENSE Kranse XX
- 360 g Eggehvite frossen
Fremgangsmåte
- Deigtemperatur: 26 ºC Eltetid: 8+4 minutter Hviletid: 40 minutter Rasketid: 80 minutter Rasketemperatur: 35 ºC Fuktighet: 75 % RH Dampetid: - Steketemperatur: 180 ºC Steketid: 20 minutter Skyves ved: 220 ºC
- Ha de tørre ingrediensene i en eltemaskin sammen med vann og elt deigen sammen. Rør sammen rosiner, sukat og tranebær mot slutten av eltetiden. Rør sammen ODENSE Kranse XX og eggehvite og bland sammen med deigen helt til slutt.