Laminert brioche med salt karamell

porsjoner36
Ingredienser
- 1300 g REGAL Hvetemel bakeri
- 125 g Butter Pastry 40 %
- 100 g Sukker
- 50 g IDUN Fersk gjær for søte deiger
- 40 g IDUN Syrnet bakemelk
- 450 g Heleggmasse frittgående høns
- 12 g Salt
- 375 g Vann
- 750 g Butter Pastry 40 %
- 200 g Vaniljekrem ferdig kokt PF
- 200 g Salt karamell fyllning
Fremgangsmåte
- DAG 1:
Lag deigen og sett på kjøl til dagen etter. - DAG 2:
Kjevle 3 x 3 - Deigtemperatur: 23 ºC
Eltetid: 6 + 3 minutter
Hviletid: 1 døgn på kjøl
Rasketid: 50 minutter
Rasketemperatur: 30 ºC
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: ingen
Steketemperatur: 180 ºC
Stektid: 20 minutter
Skyves ved: 180 ºC