Search
Close this search box.

My sweet valentine

Porsjonskake på et lite fat.

Ingredienser

GRAPEFRUKT KREM

SJOKOLADEMOUSSE

SJOKOLADE GLAZE

GELATINBLANDING

Fremgangsmåte

 • MØRDEIGSBUNN
  Kjør sammen alle ingrediensene til en deig og sett på kjøl i et døgn. Deigen kjevles deretter ut til 3 mm og fores i en Ø10 cm kakering. Stek bunnen i 15 minutter ved 180 grader og avkjøl. Pensle bunnen innvendig med kakaofett og sett til siden.
  Lag geleatinblandingen og sett på kjøl.
 • GRAPEFRUIT KREM
  Ha gelatinblandingen in en bolle. Kok opp pasta, vann og sukker. Spe ca. 20 % over eggeplommene og eggene – hell tilbake og kok opp til 80 grader. Når blandingen er tyknet, helles den over gelatinblandingen og røres sammen. Tilsett Butter pastry ved 50 grader, rør om og sett på kjøl til dagen etter. Rør til et glass masse før bruk.
 • CORNFLAKES CRUNCH
  Smelt noutoladefyllet og sjokoladen til 40 grader. Ha i cornflakes og havsalt. Spre blandingen mellom 2 bakepapir og kjevle ned til 2 mm. Stikk ut runde former – 1 cm mindre i diameter enn mørdeigbunnen.
 • SJOKOLADEMOUSSE
  Kok opp fløten og hell over sjokoladen og gelantinblandingen. Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Skjær inn den halvpisket fløten når blandingen er ca. 35 grader og rør om. Fyll i former og sett på frys.
 • SJOKOLADE GLAZE
  Ha gelatinblanding, nutolade og sjokoladen i en bolle. Kok opp H-melk og glykose og hell over i bollen og kjør glatt med en stavmikser. Tilsett Lady Miroir og kjør massen helt helt glatt og fri for bobler, og sett den på kjøl i 1 døgn. Innen bruk, varmes blandingen opp til ca. 36-38 grader.
 • GELATINBLANDING
  Bland sammen med lunket vann og gelantinpulver og la stå i minst 5 minutter. (Holder seg på kjøl i 3 dager)

Notes

PYNT

Porsjonskakene er pyntes med gullflak, sjokoladehjerte, sjokoladebånd og rosa metallic støv.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top