Rullekake med jorbærkrem
Rullekake trenger ikke være kjedelig. Se bare på denne flotte kaken laget med en frisk smørkrem med jordbærsmak, klar til fest!
porsjoner2
Ingredienser
Rulladebunn
- 1000 g CREDI Luksus kakemiks
- 325 g Egg ferske XL
- 300 g Rapsolje
- 200 g Vann
Smørkrem med jordbærsmak
- 1000 g Bianca soft smørkremforbedrer
- 1000 g IDUN Røremargarin PF
- 500 g Vann
- 960 g Puré jordbær
Fremgangsmåte
- Bunn:
Bland Luksus kakemiks med egg, olje og vann. Rør sammen på lav hastighet i 5 minutter. Fordel røren på to bakeplater (60x40) og stek bunnene ved 180 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles etter steking. - Smørkrem:
Bland Bianka soft og røremargarin sammen og tilsett vannet litt etter litt under omrøring. Pisk kremen sammen på maks hastighet i 10 minutter. Til slutt tilsettes jordbærpuréen litt etter litt under omøring. - Montering:
Fordel smørkremen på de avkjølte rulladebunnene og rull kaken fast sammen og pynt rulladene etter eget ønske. - TIPS!Ønsker du en skikkelig saftig rullekake, kan du pensle litt jordbærpuré på rulladebunnen innen smørkemen smøres på. For ekstra god smak, ha på skiver med friske jordbær på toppen av smørkremen innen kaken rulles sammen.