Sjokoladekake med krem
En saftig og god sjokoladekake med knasende krunsj!

porsjoner8
Ingredienser
Bunn
Pisket sjokoladeganache
- 450 g TINE Kremfløte
- 100 g IDUN Glukosesirup
- 650 g LUBECA Coverture Timmendorf melk 42%
- 900 g TINE Kremfløte
Fremgangsmåte
Basic
- Kok opp fløte med glukosen. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til sjokoladen er smeltet.
- Ha 900 g sjokoladeganache i en bolle med 900 g kremfløte. Pisk sammen med en stavmikser. Sett kremen på kjøl til dagen etter.
Montering
- Pisk opp sjokoladeganachen til den får en myk konsistens.
- Spray litt Kranfil´s Sjokolade Crunchy over hver av sjodoladekakebunnene.
- Ha på den piskede sjokoladeganachen og spray ca. 1 cm tykk lag med Kranfil`s Sjokolade Crunch.
- Pynt kaken etter sesong eller eget ønske.