Search
Close this search box.

Sjokoladekake med krem

En saftig og god sjokoladekake med knasende krunsj!
Sjokoladekake
porsjoner8

Ingredienser

Pisket sjokoladeganache

Fremgangsmåte

Basic

  • Kok opp fløte med glukosen. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til sjokoladen er smeltet.
  • Ha 900 g sjokoladeganache i en bolle med 900 g kremfløte. Pisk sammen med en stavmikser. Sett kremen på kjøl til dagen etter.

Montering

  • Pisk opp sjokoladeganachen til den får en myk konsistens.
  • Spray litt Kranfil´s Sjokolade Crunchy over hver av sjodoladekakebunnene.
  • Ha på den piskede sjokoladeganachen og spray ca. 1 cm tykk lag med Kranfil`s Sjokolade Crunch.
  • Pynt kaken etter sesong eller eget ønske.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top