Search
Close this search box.

Sure Sara surdeigsbrød

Sure Sara er et halvgrovt brød bakt med rug og aktiv surdeig basert på havre som bidrar til en god og pikant smak på brødet. Dette brødet passer utmerket til frokost som lunsj eller serveres med godt smør ved siden av en relle middagsretter.
Dame holder et brød bakt med surdeig.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Deigtemperatur: 23-24 ºC
    Eltetid: 8 + 7 minutter
    Hviletid: 20 minutter (fold deretter deigen) + 60 minutter
    Deigvekt per enhet: ca. 500-800 g
    Rasketid, kjøl: ca. 12-18 timer
    Rasketid romtemperatur: ca. 2-4 timer
    Dampetid: 3-5 sekunder
    Steketemperatur: ca. 240 - 250 ºC på steinovn
    Steketid: ca. 45 - 50 minutter
    Annet: *Salt og *vann holdes igjen til det er ca. 4 minutter igjen av eltetiden.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top