Triple Chocolate Chunky Cookies
Med tre typer sjokolade og perfekt balanse mellom sprø og myk, er dette cookies du aldri går lei av. En rik og fyldig smaksopplevelse i hver eneste munnfull.

Ingredienser
- 1000 g American Cookies, sekk 15 kg Art.nr.: 12530
- 350 g Smør
- 60 g Vann
- 110 g Lubeca Couverture Hvit 33 %, kartong 2 x 5 kg Art.nr.: 21074 │ EPD: 6638522
- 110 g Lubeca Couverture Timmendorf Melk 42 %, kartong 2 x 5 kg Art.nr.: 21072 │ EPD: 6639074
- 110 g Lubeca Couverture mørk RATZEBURG 70 %, pose 2,5 kg Art.nr.: 21085 │ EPD: 6213037
Fremgangsmåte
- Start med å blande sammen American cookie-miks, romtemperert smør og vann i en mikser med eltekrok og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper. Tilsett hvite, melk og mørke sjokoladebiter i deigen. Rull kuler av ca. 80 g cookie-deig, og plasser dem i enten silikonformer eller metallringer på ca.7 cm i diameter. Topp med litt sjokolade før steking.
- Stek cookien på 190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.
Pynt
- Temperer litt mørk sjokolade og hvit sjokolade og fyll opp en sprøytepose av hver, klippet lite hull i tuppen og pynt cookieen med tynne sjokoladestriper (cookieen må være helt avkjølt)