Triple Chocolate Chunky Cookies

Med tre typer sjokolade og perfekt balanse mellom sprø og myk, er dette cookies du aldri går lei av. En rik og fyldig smaksopplevelse i hver eneste munnfull.
Triple Chocolate Chunky Cookies

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Start med å blande sammen American cookie-miks, romtemperert smør og vann i en mikser med eltekrok og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper. Tilsett hvite, melk og mørke sjokoladebiter i deigen. Rull kuler av ca. 80 g cookie-deig, og plasser dem i enten silikonformer eller metallringer på ca.7 cm i diameter. Topp med litt sjokolade før steking.
  • Stek cookien på 190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.

Pynt

  • Temperer litt mørk sjokolade og hvit sjokolade og fyll opp en sprøytepose av hver, klippet lite hull i tuppen og pynt cookieen med tynne sjokoladestriper (cookieen må være helt avkjølt)
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top