Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Flettet briochebrød
Briochbrød er et lett brød med god smak og spises gjerne til frokost eller lunsj, eller som tilbehør til et måltid.
porsjoner
48
Ingredienser
10000
g
Hvetemel bakeri
2500
g
IREKS Briochmiks
500
g
TINE Meierismør
190
g
Salt
600
g
IDUN Fersk gjær original blå
5500
g
Vann
Fremgangsmåte
Rull deigemnene til 30 cm remser á 100 g og flett brød av 4 remser.
Pensle deigemnene med egg og dryss på med litt sukker og nøtter innen steking.
Deigtemperatur: 26 °C
Eltetid: 5+6 minutter
Hviletid: 15 minutter
Rasketid: 80 minutter
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: ingen
Skyves ved: 180 °C
Steketemperatur: 180 °C
Skriv ut oppskriften