Go Back
+ servings

Flettet briochebrød

Briochbrød er et lett brød med god smak og spises gjerne til frokost eller lunsj, eller som tilbehør til et måltid.
porsjoner48

Ingredienser

  • 10000 g Hvetemel bakeri
  • 2500 g IREKS Briochmiks
  • 500 g TINE Meierismør
  • 190 g Salt
  • 600 g IDUN Fersk gjær original blå
  • 5500 g Vann

Fremgangsmåte

  • Rull deigemnene til 30 cm remser á 100 g og flett brød av 4 remser.
    Pensle deigemnene med egg og dryss på med litt sukker og nøtter innen steking.
  • Deigtemperatur: 26 °C
    Eltetid: 5+6 minutter
    Hviletid: 15 minutter
    Rasketid: 80 minutter
    Fuktighet: 75 % RH
    Dampetid: ingen
    Skyves ved: 180 °C
    Steketemperatur: 180 °C
Skriv ut oppskriften