Go Back
+ servings

Terte med pærer og mandler

En smakfull terte med mandelkrem og pærer som passer til enhver anledning!
Rund terte med pærer og mandler.
porsjoner16

Ingredienser

MANDELKREM:

OVERTREKK:

Fremgangsmåte

  • BUNNER:
    Bland melis, rullemargarin og mandelmel sammen. Tilsett mel, salt og egg til slutt. Avkjøl deigen i kjøleskapet.
    Kjevle deigen ned til ca 2,7 mm og fordel den i 16 terteformer á Ø 16 cm.
  • MANDELKREM:
    Bland klumpefri mandelmel, røremargarin og sukker på høy hastighet. Tilsett eggene litt etter litt til kremen er lett og luftig.
  • MONTERING:
    Sprøyt mandelkrem i tertebunnene og legg skiver av pærer (i lake) på toppen. Dryss på litt høvlede mandler på toppen til slutt. Kakene stekes ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når kakene er avkjølt etter steking, pensles pærene med en blanding av Harmony Classic og vann, for en blank og fin kake.

Notes

TIPS!

Dryss gjene på litt spiselige tørkede blomster helt til slutt for litt mer farge på kaken.
Skriv ut oppskriften