Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Julens surdeigsbrød
Surdeigsbrød er godt året rundt, men spesielt godt smaker det til julefrokosten med julens beste pålegg.
porsjoner
12
Ingredienser
3750
g
REGAL Hvetemel bakeri
1250
g
REGAL Sammalt rug fin
1000
g
ID Rugsur 20a
125
g
Salt
50
g
Hjerter-ess
150
g
IREKS Backextrakt
200
g
Proson Rustic
3000
g
Vann
Fremgangsmåte
Deigtemperatur: 28-30°C
Eltetid: 8+3 minutter
Hviletid: 120 minutter
Rasketid: 12-18 timer over kjøl eller 90 minutter på rask
Dampetid: Lite
Skyvetemperatur: 240 °C
Steketemperatur: 220 °C
Steketid: 40-45 minutter
Dekor: Siktet Rugmel
Skriv ut oppskriften