Go Back
+ servings

Éclairs med sjokoladekrem

Eclairs med sjokoladekrem.
porsjoner35

Ingredienser

Petit Choux røre

Sjokolade- og vaniljekrem

Fremgangsmåte

  • Start med å lage craquelin ved å blande ingrediensene sammen og avkjøl deigen på kjøl.
    Kjevle deigen ned til 2 mm.
  • Lag petit choux miks ved å blande miksen med vann i 6 minutter på middels hastighet.
    Sprøyt ut i ønsket størrelse, legg en skive med craqeulin på toppen og stek de ved 190 °C i 15 minutter og la de avkjøle seg.
  • Visp sammen Sempett med vann i 5 minutter og bland inn smeltet sjokolade.
    Pisk fløten til krem og bland den inn sammen med kremen.
  • Bland icing med kakaopulveret og varm den opp til ca. 45 °C.
  • Fyll kakene med sjokoladekremen, ha på sjokoladeicing på toppen og pynt de etter eget ønske.
Skriv ut oppskriften