Go Back
+ servings

Fruktterte

Lettlaget frisk fruktterte med mandel- og vaniljekrem på en tertebunn med mandler.
Fruktterte på et fat.
porsjoner20

Ingredienser

MANDELKREM

VANILJEKREM

OVERTREKKSGELÉ

ANNET

  • Frisk frukt

Fremgangsmåte

  • BUNN:
    Bland melis, rullemargarin og mandelmel sammen. Tilsett deretter mel, salt og egg og kna lett sammen. Avkjøl deigen.
    Kjevle deigen ned til ca. 2,7 mm og legg over i terteformer á Ø 16 cm.
  • MANDELKREM:
    Bland klumpefri mandelmel, røremargarin, sukker på høy hastighet og tilsett eggene – litt og litt. Mandelkremen skal være lett og luftig.
    Sprøyt mandelkrem på tertebunnene og stek de ved 180 ºC i ca. 20 minutter.
  • VANILJEKREM + MONTERING:
    Bland sammen sempett og vann til en vaniljekrem.
    Sprøyt vaniljekremen på de avkjølte tertebunnene, dekorer med frisk frukt og pensle til slutt med gelé laget av Harmony Classic og vann som er sammenkokt.
Skriv ut oppskriften