Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Grovbrød uten gjær
Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.
Ingredienser
4950
g
REGAL Sammalt rug mellomgrov
200
g
REGAL Kruskakli
1300
g
IDUN Bakekorn
825
g
REGAL Sammalt rug fin
200
g
IDUN Grovt & fint
170
g
Salt
310
g
Proson Rustic
5000
g
Vann
Fremgangsmåte
ARBEIDSBESKRIVELSE:
Deigtemperatur: 28-30 °C
Eltetid: 8+3 minutter
Hviletid: 30 minutter
Rasketid: 90 minutter
Dampetid: Normal
Steketemperatur: 190 °C
Skyves ved: 235 °C
Steketid: 38 minutter
Dekor: Sammalt rug mellomgrov
Skriv ut oppskriften