Go Back
+ servings

Laminert brioche med salt karamell

porsjoner36

Ingredienser

  • 1300 g REGAL Hvetemel bakeri
  • 125 g Butter Pastry 40 %
  • 100 g Sukker
  • 50 g IDUN Fersk gjær for søte deiger
  • 40 g IDUN Syrnet bakemelk
  • 450 g Heleggmasse frittgående høns
  • 12 g Salt
  • 375 g Vann
  • 750 g Butter Pastry 40 %
  • 200 g Vaniljekrem ferdig kokt PF
  • 200 g Salt karamell fyllning

Fremgangsmåte

  • DAG 1:
    Lagdeigen og sett den på kjøl til dagen etter.
    Eltetid6+3 min
    Deigtemp23 grader
  • DAG 2:
    kjevle3x3 eller 1x4 1x3
    Rasketid: 120 min
    Rasketemp: 30 grader
    Fuktighet: 75%
    Steketemperatur: 180 grader
    Steketid: 20 min
Skriv ut oppskriften