Ostekake med vanilje og skogsbærfromasj
porsjoner4
KJEKSBUNN
Smelt margarinen og bland sammen med kjeksen. Lag en skive med 80 g av denne blanding i en ring på 14 cm i diameter og sett til side mens de ligger i formene.
OSTEKAKE
Miks alle ingrediensene sammen med stavmikser. Hell 200 g av massen i silikonformer (Ø14 cm) og stek de ved 110 °C i 11 minutter. Sett formene på frys.
BLÅBÆRCOULI
Småkok bær og sukker i ca. 10-15 minutter og avkjøl blandingen.
SKOGSBÆRFROMASJ
Bland alle ingredienser sammen og pisk sammen til en fromasjkonsistens.
SKOGSBÆRGLASUR
Varm opp skogsbærpuré og Harmony Classic til 50 °C og miks sammen med en stavmikser. Tilsett Lady Fruit Miroir og miks videre. Glasuren er klar til bruk når den den er 35 °C.
MONTERING
Legg de frosne ostekakene i formene over kjeksbunnene og tilsett ca. 70 gram blåbærcouli på toppen av ostekakene. Sett på frys igjen.
Sett de monterte ostekakene i kakeringer på 16 cm i diameter og fordel skogsbærfromasjen over kakene og sett på frys.
Hell den varme (35 °C) skogsbærglasuren over de frosne kakene og pynt kakene etter eget ønske.
Skriv ut oppskriften