Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Osteboller
Små, lette og gode osteboller er ypperlig tilbehør til en salat, suppe eller en annen smårett. I denne resepten bruker vi Credi Softdeig som gjør baksten ekstra lett og luftig.
porsjoner
98
Ingredienser
2000
g
REGAL Hvetemel bakeri
475
g
Credi Softdeig 25/75
60
g
Sukker
190
g
Hjerter-ess
120
g
IDUN Fersk gjær original blå
900
g
TINE Revet ost, original
1200
g
Vann
Fremgangsmåte
Deigtemperatur: 25 ºC
Eltetid: 4+8 minutter
Hviletid: 40 minutter
Rasketid: 60 minutter
Rasketemperatur: 30 ºC
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: 10 sekunder
Skyves ved: 200 ºC
Steketemperatur: 180 ºC
Steketid: 15 minutter
Skriv ut oppskriften