Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Baguetter med kastanjemel
Smakfulle og rustikke baguetter med kastanjemel som gir en unik smak og en litt søtlig smak.
Ingredienser
POLISH:
1000
g
REGAL Hvetemel bakeri
1000
g
Vann
10
g
Fersk gjær original
VIDERE:
4000
g
REGAL Hvetemel bakeri
5000
g
IREKS Kastanje
2010
g
Polish
300
g
Ireks Ciaplus
200
g
Salt
250
g
Fersk gjær original
4950
g
Vann
Fremgangsmåte
Deigtemperatur: 24-26 ºC
Eltetid: 4+6 minutter
Hviletid: 10 minutter
Deigvekt: 150 - 350 gram
Liggetid: 10 minutter
Oppslag: baguette
Rasketid: ca. 60 minutter
Skyvetemperatur: 235 ºC
Steketemperatur: 220 ºC med normal steam
Steketid: ca. 18-25 minutter – avhengig av deigvekt
Skyves ved: 240 ºC
Notes
TOPPING
IREKS Kastanje (1:1)
Skriv ut oppskriften