Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Italiensk landbrød
Italiensk landbrød av bakermester Adrien Mazut er laget med en blanding av hvetemel, durummel, surdeig og en liten mengde som gjær. Vi har laget en løs deig som skal ha lang hevetid, og dette bidrar til unik tekstur og smak.
porsjoner
25
Ingredienser
6 000
g
REGAL Hvetemel bakeri
4 000
g
REGAL Durummel
1 000
g
ID Havresur 35a
200
g
Salt
150
g
IDUN Fersk gjær original
100
g
IDUN Procedura
6 200
g
Vann
Notes
Arbeidsbeskrivelse
Deigtemperatur: 25 ºC
Eltetid: 8+4 minutter
Hviletid: 25 minutter
Rasketid: 12-16 timer
Rasketemperatur: 4-6 ºC
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: 10 sekunder
Steketemperatur: 200 ºC
Steketid: 40 minutter
Skyves ved: 240 ºC
Skriv ut oppskriften