Go Back

Vegansk eplekake

Vegansk eplekake med eplebåter og kanelcrumble på toppen.

Ingredienser

KAKERØRE

KANELCRUMBLE

Fremgangsmåte

  • Vend eplebåtene i sukker og kanel.
  • Lag deretter kanelcrumbelen.
  • Rør sammen kakemiksen med olje og vann i 5 minutter på middels hastighet.
  • SMÅ FORMER Ø82 mm
    Fordel 55 g kakerøre i små runde kakeformer på Ø91 mm. Fordel eplebåtene i formene og trykk de lett ned i røren. Ha til slutt 10 g kanelcrumbel på toppen av hver kake. Stek kakene ved 160 °C i ca. 25 minutter.
  • STORE FORMER Ø180 mm
    Fordel 300 g kakerøre i store runde kakeformer på Ø180 mm. Fordel eplebåtene i formene og trykk de lett ned i røren. Ha til slutt 80 g kanelcrumbel på toppen av hver kake. Stek kakene ved 160 °C i ca. 35 minutter.

Notes

TIPS!

Kakeformer som passer:
Art. nr: 355583 Novacart Optima bakeform Ø180 H35 mm
Art. nr.: 353291 Novacart optima bakeform Ø91 h20mm
Skriv ut oppskriften