Sikt mandelmel og melis i en bolle og tilsett kokosen.
Pisk eggehviten med sukker til marengs og bland inn det tørre.
Hell et tynt lag av røren på et stekebrett (60x40cm). Stek bunnen ved 180°C i ca. 16-17 minutter. Avkjøl etter steking.Bunnen kuttes deretter opp i passende størrelser form formen som benyttes.
Mango kompott
Kok opp alle ingrediensene til en kompott og la det simre på lav/middelstemperatur i 20 minutter. Avkjøl til slutt.
Sprøyt en liten "pølse" (15 g) på toppen av kokos dacquoisen og sett på frys. Husk og tilbakehold litt kompott til pynt på kaken.
Kokos moussé
Bland vann og gelatinpulver til en gelatinmasse.
Varm opp halvparten av kokospuréen og tilsett gelatinmassen medsjokoladen. Miks sammen med en stavmikser til en fin emulsjon. Bland deretter inn resten av kokospuréen med pisket kremfløte.
Ha i blandingen (ca. 40 g) på toppen av de fryste silikonformene og sett tilbake på frys.
Glasur
Bland 100 g vann med gelatinpulveret til en masse.
Kok opp sukker, glukose og vann. Tilsett gelatinmassen, kondensert melk, vaniljepasta og fargen. Miks sammen med en stavmikser. La glasuren hvile på kjøl i 12 timer innen bruk.
Glasuren varmes opp til ca. 30-35 grader innen dekorering av kaken