Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Jordbærmakroner
Saftige jordbær kombinert med en luftig og søt makronbunn.
Ingredienser
Pisket ganache
100
g
IDUN Glukosesirup
650
g
Lubeca hvit 33%
900
g
TINE Kremfløte
Makroner
1000
g
Makronmiks
200
g
vann
Fremgangsmåte
Dag 1
Ganache: Kok opp fløte med glukose.
Hell over sjokolade og bruk stavmikser.
Bland like mye basic som fløte med stavmikser og sett på kjøl til dagen etter.
Tilsett pastasmak og pisk til myk konsistens.
Dag 2:
Makroner: Vannet må være ca. 60 grader. Makronmiks og vann kjøres sammen i piskemaskin med grind på middels hastighet i ca. 4 minutter.
Erstatt litt av vannet med rød konditorfarge.
Stekes på 140 grader i ca 16 minutter
Avkjøles.
Montering
Sprøyt krem midt på makronen.
Kutt og sett jordbær rundt kremen.
Sett på en makron på toppen og pynt etter eget ønske.
Skriv ut oppskriften