En klassisk cookie med mørk sjokolade, bakt med fokus på både smak og tekstur. Sprø kant, myk kjerne og en intens sjokoladesmak som gjør den til en favoritt! 🍪
Start med å blandesammen American cookie-miks og Credi brownie helmix i en mikser med eltekrok. Tilsett romtemperert smør og vann, og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper.
Ta 40 g av deigen og legg den i bunnen av en silikonform eller en metallring (ca. 7 cm i diameter). Press deigen flat, slik at den treffer kanten av formen.
Ha bringebærmassen (BF) i en sprøytepose og sprøyt ut ca. 20 g over cookiedeigen, slik at den danner en liten klump.
Rull deretter 30 g cookiedeig til en liten kule, og press den flat. Legg den forsiktig over bringebærmassen, og press deigen ut til kantene av formen.
Stek cookien på190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.