© 2025 Orkla. All rights reserved
Kanelmuffins med hasselnøttkrem
Smaken av kanel er smaken av jul. Herlig og smakfull muffins med enkel oppskrift!

Ingredienser
Kanelmuffins
- 430 g vann
- 400 g Rapsolje
- 1000 g Allround Kakemiks
- 6 g Kanel
- 180 g Nic strøssel hakkede hasselnøtter, pose 1 kg
Topping
- Odense Trøffel Nougat PF
- Fargepudder Skimmer gull
- Sjokoladepynt Mini Pearl Bronse
Fremgangsmåte
Kanelmuffins
- Bland sammen vann, olje, kakemiks og kanel på medium hastighet i 5 minutter.
- Tilsett hakkede hasselnøtter og miks godt.
- Fordel røren i muffinsformene - fyll opp ca. 2/3 av formen og stek på 175 grader i ca. 15-25 minutter, avhengig av størrelsen på formene.
- La muffinsene kjøle seg ned.
Topping
- Fyll opp en sprøytepose med Trøffel Nougat ogtopp muffinsene med en generøs mengde krem. Pynt med Gullspray, gullkuler og heleristede hasselnøtter som er delt i to.