Gulrotkake med ostekrem
Ingredienser
- 140 g Vann
- 133 g Rapsolje (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 5 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 2 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
- 1,5 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 1 g Kardemomme (Art.nr.: 42641)
- 60 g Valnøtter hakkede FR (Art.nr.: 21248 | EPD: 5927074)
- 150 g Revet gulrot
Glasur
- 200 g Ostekrem fryst (Art.nr.: 500630 | EPD: 4174363)
- 1 stk Fersk appelsin
- Spiselige blomster
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, salt, kanel, kardemomme og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter.
- Tilsett revet gulrot og valnøtter, og rør godt. Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek på 175 grader i ca. 50 minutter.
- La kaken kjøle seg ned før den toppes med ostekrem, revet appelsinskall, valnøtter og spiselige blomster.