Search
Close this search box.

Gulrotkake med ostekrem

Bilde av kake

Ingredienser

Glasur

  • 200 g Ostekrem fryst (Art.nr.: 500630 | EPD: 4174363)
  • 1 stk Fersk appelsin
  • Spiselige blomster

Fremgangsmåte

  • Bland sammen vann, olje, salt, kanel, kardemomme og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter.
  • Tilsett revet gulrot og valnøtter, og rør godt. Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek på 175 grader i ca. 50 minutter.
  • La kaken kjøle seg ned før den toppes med ostekrem, revet appelsinskall, valnøtter og spiselige blomster.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Kokoskake med lime og sitron

Kokoskake med lime og sitron

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Scroll to Top