Saftig kokoskake med mandel og bringebær
Ingredienser
- 400 g Vann
- 400 g Rapsolje (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 1000 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 250 g Smeltet smør
- 350 g Idun Kokos medium (Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576)
- 55 g Dreidoppel Pasta Sitron (Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320)
- 16 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 200 g ODENSE Mandelsplitter (Art.nr.: 21115 | EPD: 687624)
- 100 g Frosne bringebær (Art.nr.: 500217 | EPD: 5965413)
Topping
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk (Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179)
- Ferske bringebær til pynt
- Melis til pynt
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, Idun Allround Kakemiks, smeltet smør, kokosmasse, vanilje og sitronpasta på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett mandelsplitter i røren.
- Hell røren i bakeformene og dekk toppen med frosne bringebær. Trykk dem forsiktig ned i røren.
- Stek kaken i ca. 50 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned før den toppes med pisket Schokobella hvit, melis og ferske bringebær.